Rezevimet online

 •  
  Doni të rezervoni biletë me
 •  
  Autobus
 •  
  Aeroplan
 •  
  Traget
 •  
  Nisja nga
 •  
  Destinacioni
 •  
  Data e nisjes
 •  
  Data e kthimit
 •  
  Emri dhe Mbiemri
 •  
  Tjerë të rritur
 •  
  Fëmijë
 •  
  Infant
 •  
  Nr. tel
 •  
  Email adresa
 •  
REZERVIME ME TRAGET Memi Reisen ju mundeson rezervimin e biletave per udhetime detare permes tragetit. Udhetimet behen permes Shqiperise dhe Malit te Zi drejt brigjeve te Italise ne disa kryeqendra te vendit. Po ashtu ju mund te udhetoni edhe drejt Greqise dhe disa shteteve te tjera me ane te trageteve.
REZERVIME ME AEROPLAN Memi Reisen ju ofron mundesine e rezervimit te fluturimeve online nga Prishtina me destinacion qytetet me te medha europiane. Pasi te beni rezervimin tuaj nje agjent i yne do tju telefonoje menjehere per tju konfirmuar bileten e prenotuar nga ju.
 REZERVIME ME AUTOBUS Memi Reisen ju ofron sherbimin e rezervimit online te biletave te autobusit ne linjen e rregullt Prishtine-Tirane-Durres-Prishtine. Gjithashtu ju mund te rezervoni bileta udhetimi me autobus edhe per ne qytete te ndryshme europiane.