REZERVIME ME TRAGET
Memi Reisen ju mundeson rezervimin e biletave per udhetime detare permes tragetit. Udhetimet behen permes Shqiperise dhe Malit te Zi drejt brigjeve te Italise ne disa kryeqendra te vendit.Për informata tjera na kontaktoni në numrat e telefonit ose ma vizitoni në zyret tona.